Okategoriserade

Closer


Någon som sett filmen Closer? Ni vet den med snyggingen Jude Law(aka min blivande man), Natalie Portman och Julia Roberts?

Min kusin och min vän Annamia har iafl satt upp den pjäsen(är en pjäs från början), tillsammans med två killar. Premiären är torsdagen den 4: juni. Sen spelar de hela helgen och ger 4 föreställningar.

Jag åker ju tillbaka till Paris den 2:a, så jag missar premiären. Zut allor! Men idag fick jag en exklusiv preview bara för mig. De körde ett genrep så att jag kunde få se den.
Själva pjäsen och filmen är inte min typ av grej. Det är lite för pretentiöst och för mycket dialog för att jag ska ge det högt betyg. Filmen Closer är en sådan där film som kritiker hyllar, men jag jag aldrig fattar grejen med. Kan tänka mig att det är samma sak med pjäsen.
Nu menar jag inte DERAS pjäs, utan orginalgrejen. Manuset och själva orginalidén är ju inget de kan påverka.
Men jisses vad bra den var med dem. De är grymt duktiga och gör den mer intressant på sitt sätt.
Klicka på bilden!

Dessutom blev jag så himla impad över vilken duktig skådespelare min kusin är. Har aldrig sett henne i en pjäs tidigare. Hon är så olik sin karaktär, men på något sätt som blev hon Anna. Och så Annamia. Sjukt duktig och modigt att göra sådana utlämnande scener. Och strippscenen… vilka moves! 😉 Killarna känner jag inte sedan innan, men de var också väldigt duktiga.
Jag fick sådan lust att börja med teatern igen när jag såg den! Haha. Och det är ett gott betyg kan jag säga, för det är när jag ser riktigt bra skådespelarprestationer jag får den känslan.

Så har ni inget planerat för den 4-7 juni så tycker jag att ni ska gå och titta. 100 kronor kostar det, och 80 om du är student. De spelar på Studiefrämjandet som ligger på Ystadsgatan 53 här i Malmö.

Vill ni se pjäsen? Ni kan då boka biljetter på Kulturcentralen. Skynda er att boka!

0 kommentarer

  • Magdalena

    Vi kom dit vid 2, o du gick 3 va? Men såg dej inte hehe. Ja de va en del folk. Men jag var hela tiden på dansgolvet med den braiga musiken hehe…där du har en bild tagen ifrån 😊 Såg inte dej heller, ändå lite märkligt ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.