Okategoriserade

Black & Gold

I morgon släpps Versaces kollektion för H&M. vad tror ni, kommer vi läsa om nedtrampade bloggerskor i morgon? Jag tycker oftast att kollektionerna är för dyra. När jag bodde i Paris 2009 släppte de Sonia Rykiel pour H&M och då kunde man köpa BH:ar till i princip samma pris som en ”vanlig” BH på H&M. Nu kostar en klänning 1300 kronor. Är det H&M-priser? Jag tycker det är alldeles för högt pris med tanke på kvaliteten på Lanvin-kollektionen förra året.

Hade jag däremot haft några tusenlappar i presentkort på H&M som jag bara fick spendera på Versace-kollektionen, så hade jag gärna köpt de här sakerna ovan. Det vore ju en perfekt nyårsoutfit. Men just nu får mina pengar gå till annat än party-kläder. Tyvärr.

Ska ni slåss om kläderna i morgon?

0 kommentarer

  • Jenny

    Nej, detta designsamarbete tilltalar mig inte alls. Jag har ett par skor och ett armband från Jimmy Choo samarbetet och ett nattlinne och ett diadem (som jag köpte i Paris där jag då bodde) från Sonia Rykiel (ville ha halsduken men den var slut) men annars har jag inget. Jag tyckte nog om en del samarbetet innan, men då pluggade jag och hade inte pengar, och orkade inte köa heller. 😋 Jag hoppas på samarbete med Mulberry (fast de har ju redan gjort ett med amerikanska Target), Mui Mui, Alexander Wang, Chanel (det kommer ju aldrig hända) eller nåt annat, lite mera stielrent modehus. Versace är lite för crazy bananas för mig…. Jag gillar ju svart, beige, vitt och grått på kläder….. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.