Okategoriserade

Bedtimestorie

Hade svårt för att somna igår, som vanligt. Förstår inte vad som är fel på mig. Även om jag är grymt trött och sovit 3 timmar natten innan så kan jag inte somna tidigt.
Sen gjorde jag misstaget i morse att stänga av snoozefunktionen. Vilket resulterade i att jag vaknade igen 10 minuter innan jag skulle gå till bussen. Slängde på mig kläderna och kom ut bara 15 minuter innan jag skulle vara här. Men jag hann i tid, haha! 😉

Jag tror att jag verkligen ska sluta med att sitta vid datorn precis innan jag ska gå och lägga mig. Det gör att jag sen har svårt för att komma till ro. Istället ska jag läsa min Twilight-bok. Köpte den på PocketShop precis innan jag åkte tillbaka hit men har inte kommit igång än. Köpte den på engelska såklart. Känns inte som att det skulle bli samma känsla annars.

Det borde nog hjälpa om jag läser innan jag somnar. Eller vad tror ni? Andra tips???

 

 

0 kommentarer

  • Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

    jag vet inte hur det känns riktigt,,det har ju segat så och gått troll i hela produktionen och vart massa krångel så nånstans har jag sån distans till det men ibland kan jag få wowkänslor..men mest nervöst…tänk om det inte säljer alls liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.