My Sweden

Bara för att vi är så smarta


Hårt pluggande francofil. Har jag inte en Mona Lisa-blick? Man vet liksom inte riktigt vad jag tänker.


Slottsparken utanför.


Bakom Madde ser ni de åtråvärda platserna som folk slåss om. ALLA satt där från 10.10(när vi kom dit) till jag gick kl 15.15. Dela med hörni!

Jag gillar vårt stadsbibiliotek här i Malmö, det är faktiskt ganska trevligt. Det ni ser bakom mig är den gamla byggnaden men eftersom vi malmöiter är så smarta så behövde vi mer plats för alla våra böcker. Till skillnad från Oslos stadsbibliotek då som bara har en bok, eller den var utlånad kanske? *fniss*
Därför byggdes en mer modern byggnad till. Jag gillar att plugga där. Synd bara att man måste hänga på låset för att få den bästa platsen.

Jag kanske ska be min kontakt på stället att reservera åt mig. Går det Lina?

0 kommentarer

  • Jenny

    Jag tycker inte om att man måste betala en femma för toa eller springa ut till de där toaletterna vid lekplatsen bredvid. Jag måste ju springa på toan hela tiden ju! 😊 Annars älskar jag omgivningarna. När jag bodde i Slottsstaden gick jag powerwalks i slottsparken i stort sett varje dag, hur fint som helst. Hälsa från mig nästa gång, will ya? Säg att jag saknar den… Tänk, jag saknar både dit du längtar (jag menar alltså Parran) och där du bor! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.