Things I like

Another lovely sunday


Det vattnas i munnen när jag tänker på min cheese cake… ååååh.

Ni anar inte vilken mysig och trevlig söndag jag haft. Eller ja, de brukar ju vara sådär å andra sidan. Har inte haft en tråkig söndag på väldigt länge.
Det visade sig att några av mina nyfunna vänner Katie, Jenny och Ada också skulle till Marais, så jag hakade på dem en stund tills jag skulle träffa Nabil. Hittade dessutom ett fint guldhalsband och ett par örhängen i en smyckesbutik där på rea. Blev väldigt nöjd med mina fynd eftersom jag kollat på dem redan i höstas men tyckte de var för dyra. Nu 50 %. Nice. Sen mötte jag Nabil och vi till ett mysigt ställe för en kaffe. Jag tog även en superdupergod cheese cake… what the hell. C’est weekend alors! 😉

På kvällen mötte jag upp med Linda vid Odeon. Vi tog en god middag på ett ställe där personalen var minst sagt skum. Haha, vår servitör var helt knäpp! Och alla killarna i personalen glodde på oss så vi trodde att ögonen skulle poppa ut. Men vi hade iafl väldigt roligt åt det, hehe. Eller ja vi hade roligt över huvudtaget. Men Linda har jag iofs aldrig tråkigt med. Sen kom även Solli dit efter att hon slutat jobbet. Efter att ha försökt få notan från de konstiga servitörerna så betalade vi till slut, och skildes åt. Eller ja, jag och Linda åkte vår halvtimme långa väg åt motsatta håll(jag väster, hon öster) medans Solli kunde traska över gatan till sin port. Orättvist!

Btw.
– Idag har jag umgåtts med personer från 5 olika länder. Är inte det lite häftigt? 🙂
– Solli ska också till Stockholm samma vecka som jag, men åker några dagar senare. Dock åker hon hem samma dag som jag, och med samma flight. Kul!
– När jag stod och väntade på Nabil utanför BHV idag, så kommer helt plötsligt Robin och hennes mamma och syster gåendes. Haha, what are the odds?!

Nu går CSI, odubbat(fast jag har fransk text, iafl lite träning, hehe), på TV. Ska se på det och sen sova sött.
Bonne nuit!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Så roligt att omge sig bland en massa härliga vänner!
    Det var ett fint avslut på veckan. Hoppas nu att denna startar minst lika bra.
    Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.