Fun stuff

And all that jazz

Först var jag helt inställd på en kväll hemma. Emilie skulle möta några vänner för att gå på en konsert bid Bastille och jag tänkte möta dem senare. Men sen fick jag ett samtal som verkligen gjorde att jag fick lust att dra ut och fira. Så när hon var på väg ut genom dörren så bara fick jag en knäpp och kastade på mig närmsta kläderna i min kaosartade hög, slängde ner smink i väskan(förutom rouget som hamnde utanför… var ett stort mysterium på metron var mitt puder tagit vägen) och var utanför dörren 5 minuter senare.

Vilket visade sig vara ett bra val. Vi hamnde efter lite om och men och några wrong turns på en jättemysig bar som hette Le China. Där hade de ett liveband som spelade grym jazzmusik. Jag tyckte det var riktigt bra, de var duktiga! Och baren var hur mysig som helst. Dit vill jag gå igen nån gång och äta eller dricka drinkar. Skön stämning var det.
Helt jättetrevligt, som Emilie skulle säga på sin charmiga finlandssvenska. 😉

I morgon är det söndag. Hur härligt är inte det? Då blir det städning, organisering av min packning(jag ska flytta igen, ska berätta sen), relaxing och sen ska vi nog till Musée d’Orsay. Har bara varit där en gång och då kom vi dit 30 minuter innan de skulle stänga, haha! Och lite kulturell får man väl lov att vara här med.

Men innan allt ovan så ska jag unna mig en ordentlig sovmorgon. Lovely!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.