London

Afternoon Tea in Brighton

 

 

Min födelsedagspresesent från syrran och hennes engelsman var en dagstripp till Brighton. Väl där hade de planerat att ta med mig på afternoon tea, vilket skulle vara överraskningen med resan (eftersom jag redan visste var vi skulle). Det roliga var att jag gick runt och dreglade över diverse cupcake-ställen och caféer med smarriga kakor, helt ovetandes deras planer. Jag tyckte de var lite väl taskiga som inte gjorde någon som helst ansats att stanna.

 

”Åh, kolla de där cupcakesen!”

”Nu börjar jag bli sugen på något sött här”

”Nä, nu MÅSTE jag snart ha en kaka”

”Men… ska vi inte stanna och fiiika snart??”

 

De tyckte så synd om mig som tvingades gå förbi den ena lockande bakelsen efter den andra. Henry, som jag träffat typ tre gånger, känner mig redan bättre än jag känner mig själv. Han visste precis vad som skulle få tyst på mig. Scones och sandwiches med små goda mini-bakelser och efterrätter… hur gott som helst! 

 

Caféet var en tesalong i äkta brittisk manér. Vita dukar, vackra tekoppar och en inredning som fick mig känna som om jag var med i ett Downton Abbey-avsnitt. Riktigt fancy.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.