Things I like

A good excuse

Pucko och en korv på en parkbänk i solen. Då är det väl ändå vår? Innan vi körde tillbaka till Malmö idag, så passade vi på att njuta ordentligt av det härliga vädret. En promenad vid vattnet i Kivik kändes som ett måste när vi ändå var där. Jag tog en massa bilder som säkert ploppar upp sen.

Efter det åkte vi förbi Bo Ohlsons i Tomelilla. Eller jag blev ju så illa tvungen eftersom jag skulle åka med dem, haha! Men tur var ju det för jag fick tag på en billig Disney-film och en sporttopp för 44,95 :- samt lite annat smått. Sen åt vi en sen lunch på Pölsemannen. Hon som stod i kiosken var superduper-förkyld så om jag ligger i feber till helgen så vet vi ju smittokällan… Hur kan man jobba med att servera mat när man är så sjuk?

Nu måste jag en sväng till Willy’s och handla för Stina och Sandra kommer över. Vi ska käka tacos nämligen. En bra ursäkt att äta alldeles för mycket guacamole!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.