Movies & TV

(500) Days Of Summer

Det blev (500) Days Of Summer igår. Jag hade den på datorn så jag tänkte att det var bästa att se den så kunde jag ta bort den sen. Men det kommer jag verkligen inte göra! Så farao vilken underbar film! Jag satt och skrattade här för mig själv och log genom hela filmen.

Så om ni inte sett så gör det. Lovely!

Sen fastnade jag med en kompis på chatten. Vi snackade i typ 4 timmar, haha! Om allt från bilar till förhållanden. Sen somnade jag någon gång vis fyra i morse. 😛 Idag vaknade jag kvart över ett!
Sen dess har jag jag typ inte gjort så mycket. Ätit brunch, kollat på töntiga dejtingprogram på TV, lyssnat på Coldplay och konstaterat för femtioelfte gången att jag bara MÅSTE se dem live innan jag dör. Och chattat med diverse personer. That’s my life this weekend. Haha! Men jag orkar inte göra något annat.

Dessutom kan ni glömma det där om härligt och soligt. Idag regnar det! 🙁

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.