C'est la vie

YESTERDAY


09.00 Vaknar och vill inte riktigt gå upp ur sängen. Ögonen är tunga och det är tråkiga moln på himlen.

09.50 Efter slöande i sängen går jag upp och äter en sen frukost. Slösurfar, skickar lite mail, betalar räkningar, söker något jobb eller två.


11.15 Viker tvätt och svär för tjugonde gången över vår tvättmaskin som ALDRIG tvättar rent. Ser ni chokladfläckarna på det turkosa linnet? Jag tvättade den två gånger, andra gången i 50 grader med dubbeldos tvättmedel.


12.30 Lunch bestående av bränd fisk och rester från killens lagade middag kvällen innan.

15.40 Efter några timmar framför datorn går jag ut till parken. Med 27 grader den 28 augusti kan man ju inte direkt klaga på vädret i den här stan!
 

17.30 Mellanmål
 

19.15 Efter en lång metrofärd med två tågbyten kommer jag hem till Linda och hennes fransman Thomas i Charenton. De bor dubbelt så stort som vi i en modern och mysig lägenhet. Men ja ä inte bitter. Byter i stället om för powerwalk i Vincennes.
 

21.00 Middag uppdukad. Ser ni de fina underläggen från Svenskt Tenn? Jag vill ha! Efter lite TV-tittande åkte jag hem till sköna sängen.
 
Ungefär såhär såg min tisdag ut. En ganska vanlig vardag i mitt Paris-liv. Inte alltid så spännande med andra ord. Nu ska jag däremot snart gå och möta Linnéa. Vi ska lägga oss i Parc Clichy-Batignolles. Snicksnacka, sola och njuta av den härliga sommareftermiddagen. Det blir trevligt!
 
 
0

0 kommentarer

 • Jasmine

  Kul upplägg och alltid spännande att se hur andra spenderar vardagen. Tror jag ska kopiera den typen av inlägg ngn dag;-) ÄLSKAR svenskt tenn! En kudde i grönt elefantmönster vore vackert.

 • Erin

  What a lovely day it sounds like! Sorry about your frustrating laundry situation. I don’t know if they carry Oxiclean products in France, but that is what I swear by for getting stains out of clothes. I love macarons, your snack looks delicious. Happy Wednesday!

 • Bella Davis - MODELL BLOGG

  haha jag vet.. men jag åker bara till sydney i några månader isf. Lite läskigt att åka själv så långt bort men måste man så måste man 😉 skulle du våga åka själv?? kramar

 • Siri - Parisälskande hobbyfotograf

  Hehe men jag är en mes så det passar mig 😉 27 grader? Hos oss var det 4 grader ute i tisdags morse och jag bor inte i Norrland… Dock har det blivit lite varmare igen. Förresten inte ett dugg avundsjuk på värmen samt att du är i min favoritstad, bara jätte-mega-mycket 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.