Health & Fitness

Workout

 

 

Jag har ine kunnat träna på ett tag eftersom jag varit sjuk, men jag slutade hosta för några dagar sedan så jag kände att nu får det vara nog med vila. Därför gick jag till gymmet nu på eftermiddagen. Jag körde 3 km kondition, sedan lite styrka. Mest magen och ryggen, men även lite ben. Jag hann inte så mycket mer innan de stängde. Janis ringde när jag var på väg dit och tiden bara flög iväg när jag pratade med henne. Jag hade tänkt vara på gymmet halv fyra men kom dit tio över fyra. Så kan det gå. Fast det är ju bättre än ingenting och i vilket fall borde jag nog inte ta ut mig för mycket när jag varit sjuk och inte tränat på ett tag.

 

Nu har jag precis ätit lite mellanmål och tagit en dusch. Det är riktigt tråkigt väder idag så man får ingen lust att gå ut. Vilket egentligen passar bra såhär en vecka innan lön. Jag funderar på att baka faktiskt. Det var ett tag sedan. Förutom det blir det nog myskväll med en serie. Jag var i svenska affären igår och köpte dyrt lösgodis som jag planerar att tugga på ikväll. Jag äter det som en mus som hamstrar inför vintern. En liten påse lösgodis (jag snackar 10 bitar) och ett paket knäckebröd kostade mig nämligen 5,50 euro, alltså ca 50 kr. Dyrt? Ja. Värt det? Ja!

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Robin

    Jag bakade bröd igår, blev jättegott. Har också varit sjuk så degar mest hemma, kollar ut på regnet och har bara lust att kolla på serier och baka och inget annat. Men det fina med att baka är att man har något att äta medan man kollar på serierna! Perfekt!

  • Christine&Paris

    Åh gott! Jag har aldrig testat att baka bröd, inbillar mig att det är superkomplicerat. Men det kanske det inte är? Jag bakade aldrig, blev för sent. Får bli en annan gång. Har lovat en kollega att komma med en "gateau" en dag. Ja, en dag då alltså. I framtiden 😉

  • Jenny

    Jag har också varit sjuk länge, och jag har FORTFARANDE ont i halsen. Så det blir ingen träning idag heller. Tänkte dock gå en PW idag – något måste jag ju ta mig till…. Du baka knäcke själv vetja! Mycket godare och utan tillsatser. OCH – uppenbarligen – billigare! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.