C'est la vie

Working 9 to 5 (or later)

Nu har vi äntligen internet hemma! Så underbart, och praktiskt. Igår kväll var jag hemma hos Natalie efter jobbet. Vi åt pizza, snackade skit, lyssnade på Lana del Ray och tittade på Stylisterna. Det var riktigt mysigt.

Det är mycket jobb den här veckan, och sena kvällar. Ikväll är det möte med kommittémedlemmarna och i morgon kväll är det ett evenemang. Men det är ganska roliga jobbuppgifter så jag klagar inte. Igår hade jag och Victoria dessutom ett litet lunchmöte med våra norska och finska kollegor om ett litet framtida projekt. Det kan nog bli bra.

Nej nu måste jag äta frukost och dra till jobbet. Metron är ett helvete här på morgonen och jag vill inte vänta tre tåg för att få komma med. Så jag behöver lite tid på mig.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.