C'est la vie

Workin’ it

Jag sitter i skolan och ska plugga/söka praktikplatser. På något sätt får jag mer gjort här(förutom när jag sitter på bloggen då vill säga *host*) men ni som studerar vet kanske vad jag pratar om när jag skriver att ALLT annat ska fixas hemma när det är tentadags. Helt plötsligt är det paus för Ellen DeGeneres Show, disken ska diskas(annars är det ingenting man bryr sig om), handfatet i badrummet måste rengöras, bloggar måste läsas och sms måste svaras på.

Här finns inte många distraherande faktorer. Förutom att jag är sugen på godis och att Hemmakväll ligger precis nedanför. Tror ni jag kommer kunna hålla mig? En kaffe vore fint det med. Men först ska jag jobba på lite.

0

0 kommentarer

  • Jennifer

    haha känner verkligen igen det där, städa och sortera är aldrig så viktigt som när man borde plugga!;) stick ner till hemmakväll och lycka sen till med pluggandet fröken! kram

  • Jenny

    Haha jag känner igen det där ALLT för väl. Det var aldrig så rent och fint hemma hos mig som vid tentaplugg/uppsatsskrivande….

  • Sarah

    Jag är precis likadan. Särskilt under tentaperioder. Sällan har ens hem varit så skinande rent. Och varför inte sortera garderoben? Eller sy upp de där byxorna man köpte för tre veckor sedan men som man inte prioriterat att fixa. På sistone har jag dock trots att jag suttit på biblioteket fått väldigt lite gjort. MÅSTE hitta min disciplin! 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.