Shopping

White Knits

 

 

Egentligen borde jag inte köpa någonting såhär några veckor innan jag ska packa ihop alla mina grejer och flytta till ett annat land. Ändå kunde jag inte låta bli när jag såg den här fina vita tröjan på rea. Jag kan nästan se min pappa sucka uppgivet när han läser det här inlägget, men lilla pappa du vet ju att jag aldrig lär mig.  

 

Den passar faktiskt utmärkt ljumma sensommardagar i september (fördelen med att flytta till södra delarna av Sverige), eller under en jacka i höst. Inte för att jag behöver en ursäkt för att shoppa, men det är ju alltid bra att ha en eller två i reserv.

 

Köptes i butiken Suncoo i Marais, vilken kan hittas på 22 rue des Rosiers. 

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.