C'est la vie

When your day starts with a smile

 

 

Fördelen med dåliga dagar är att de tar slut så småningom. Min tisdag började bättre än måndagen. Jag vaknade intill en varm kropp och bestämde mig för att inte snooza i 45 minuter. Tänk vad mycket bättre ens dag blir om man slipper stressa och faktiskt hinner äta frukost i lugn och ro? Jag behöver inte gå hemifrån förrän om en kvart och ändå är jag helt klar. Idag ska jag jobba effektivt och inte låta någonting förstöra mitt humör.

 

Bilderna är från i fredags när jag och C åt lunch i solen. Våra kontor ligger faktiskt ganska nära så vi kan äta lunch ibland. Det är lite mysigt. De lovar 15 grader och sol på fredag. Om det stämmer blir det kanske en favorit i repris då, eller i helgen.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.