C'est la vie

When the trouth is, I miss you


Jeansshorts Zara och t-shirt Gina Tricot

Sjukt ful bild pâ mig här, jag vet. Men det är en av tvâ jag tagit det senaste dygnet sâ det fick bli sâ, haha! Känner ni igen trappan?
Igâr packade jag ner ombyte och min tandborste och övernattade hemma hos Solli. C och jag har sovit illa i en vecka nu och dessutom umgâtts nonstop i en mânads tid, sâ jag tyckte att vi bâda behövde lite space. Fâ sakna varandra. Dessutom hade jag inte umgâtts med Solli pâ flera veckor sâ jag tyckte att det vore roligt att fâ lite one on one tid. Igâr blev det först tre(sa nej tack efter ett men det lyssnades inte pâ…) glas vin med nâgra galleri-ägare som Solli känner och en macka till middag. När vi kommit hem sâ hade det bôrjat regna sâ det blev lite film och sen somnade jag och sov som en gris nästan hela natten.

Idag har vi strosat runt pâ gatorna i St Germain och kikat pâ gallerier och förundrats hur en vanlig photoshopad bild pâ Eiffeltornet kan kosta 300 euro… Sen träffade vi ParisLisa, som är i Paris i nâgra dagar, för en lunch. Salladen jag ât var mer kaninmat än människomat och inte alls värt pengarna. Var tvungen att köpa en hamburgare pâ donken för att överleva hemfärden. Som tur var sâ vägde sällskapet upp det hela, blogglunch blev det ju, hehe 🙂 Men herregud vilket omrâde, bâde mat och boende kostar mer än vad det är värt!
 andra sidan bodde jag pâ 9 kvm i 16:e och betalade 400 euro, men bodde pâ helt perfekt läge. Gud vad jag saknar det. Bästa omrâdet i stan! Och nästan lika dyrt som 6:e. Men bara nästan.

Nej nu blir det dusch för mina fötter stinker och jag tror att C kommer hem snart och dâ mâste jag vara oemotstândlig sâ att han inser hur mycket han saknat mig dessa 36 timmar. Sen ska jag laga middag, pasta med kräftstjärtar. Ett recept jag lärt mig frân denna damen.
Och sâ mys sâklart, vi har ju en massa timmars pussande och sarkastiska skämt pâ varandras bekostnad att ta igen! 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.