My Sweden

When everyday life takes over

 

 

Jag vet att jag inte lagt upp några bilder från helgen i Sverige. Det har glömts bort i den stressiga vardagen sedan jag kom tillbaka till Paris. Att jobba heltid och samtidigt ha tid för att göra roliga saker och tråkiga måsten är ibland svårt att kombinera med en blogg. I alla fall när man jobbar i en stad där man spenderar en timme om dagen på metron och fritiden efter kontorstid i princip är att laga mat, diska, duscha och sova.

 

Just nu sitter jag på jobbet och kan inte ladda upp nya bilder eftersom jag har dem på min dator. De här hade jag redan lagt in på bloggen. Men det kommer fler, jag lovar! 

 

Nu däremot ska jag ut och köpa lite kaffe. Det behövs idag! 

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.