C'est la vie

What life is all about

 

 

Bloggen har tyvärr fått lida senaste tiden på grund av brist på tid. Jobb, träning, middag, vänner, vackert väder… Allt det där jag måste eller vill göra hellre än att sitta framför datorn.

Helgen som gick var galen på alla sätt och vis. Mest galet rolig. Sång och dans fram till solen gick upp, somriga drinkar och sköna människor. Jag fick några nya vänner och härliga minnen på köpet dessutom. Jag var helt död i söndags, men det var det helt klart värt.

 

Däremot måste jag verkligen ta tag i allt det där jag inte haft tid att göra. För tyvärr måste man ju vara lite vuxen också. Livet är hårt men rättvist, som de säger.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.