Things I like

Watch it

 

 

Min födelsedagspresent från Christophe var en klocka från Swatch. Han visste att jag önskade mig en klocka men vi hade aldrig varit och tittat på någon tillsammans så den han valde ut var tyvärr inte riktigt vad jag letade efter. Jag bytte därför till den här silvriga. Det kändes lite ovant o början efetrsom jag inte burit armbandsur på flera år men nu älskar jag att ha en klocka på armen. Jag är riktigt nöjd med min nya klocka.

 

 

Ps, kul att inlägget postades exakt 18:00:00. Det var faktiskt inte tidsinställt utan av ren slump hamnade det på exakt den tidpunkten. När man talar om tid då.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.