C'est la vie

Walking on the wild side


Maria förra sommaren en varm dag vid Hotel de Ville

Nu ska snart iväg och möta upp Maria. Vi hade hoppats på strålande solsken och en promenad i Jardin des Luxembourg, men trots att regnet upphört är Paris som tropikerna och himlen är täckt av vita moln. Tråkigt.
Efter x antal mail fram och tillbaka har vi bestämt oss för en walk on the wild side of life och chansa på Luxembourg. Jag har faktiskt inte ens varit där sen jag kom till Paris för mer än 3 månader sen!

Men vad ska man ha på sig? Jag lär ju svettas ihjäl i jeans och sen frysa i shorts. Långkjol kanske? Jag orkar varken sminka mig eller fixa håret. En sådan dag ni vet. Au naturel.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.