C'est la vie

Vitamine D

Vissa lägenheter kan jag inte komma med och titta på eftersom det inte är jag som kommer stå på kontraktet och de inte alltid är positiva till en början att någon annan också bor i lägenheten. När man hyr lägenhet här i Paris måste man ha en ”dossier” med femtioelva papper och dokument, och det har inte jag. Så när C var och kollade på en lägenhet tidigare idag (den var tyvärr ”pas terrible”) tog jag i stället en kort promenad. Våren känns långt borta men det är ändå lite bättre när solen skiner och kroppen får i sig lite d-vitamin.

Nu har vi kollat på sista The Walking Dead (nästa säsong börjar den 12 februari..) och ska köra sista rycket för att försöka få en eller ett par visningar bokade. Vill bara hitta någonting bra nu!

0

0 kommentarer

 • Maria - mamma till Liam ?

  så sant det du skriver!
  jag tycker inte att det är fel att inspireras av andra. som att du kanske bär en vit skjorta för att du sett någon ha det och tyckte att det var snyggt.
  det är just när man köper något bara för att vara trendig. och som du säger, det går så jäkla fort nu tack vare bloggar!
  och onepiece är en galen trend. må vara skönt men ingenting jag skulle bära utanför hemmet! och det om jag fick plagget gratis, inget jag lägger pengar på :p

 • Maria

  Men så länge det är en F2 så är det väl ok att man bor ett par där? Vi var ju lite oroliga för det där när vi letade lägenhet nu, försökte hela tiden dölja magen, hehe. Det lyckades nog tills dagen då vi skulle skriva på kontraktet, de gamla hyresgästerna var också här då och så säger tjejen precis innan de går, framför hon från agence:n : "grattis förresten, du är ju gravid!" haha, paniken! Jag trodde verkligen att jag hade lyckats klä mig så det inte syntes men icke..! Men det gick ju bra ändå som tur var:)

 • Kajsa | Långt hemifrån men samtidigt hemma

  Varför är en del inte så positiva till att någon fler, utöver den som skriver på kontraktet, bor i samma lägenhet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.