C'est la vie

Vinter är inte min grej

 

 

Jag åkte med syrran upp till Landskrona igår efter jobbet. Pappa och Ewa har köpt en lägenhet där och eftersom de åker till Spanien i morgon och är borta i två månader passade jag på att umgås med dem lite. Det var riktigt mysigt. Vi åt gott och pratade om både det ena och det andra. 

 

Nu sitter jag på ett försenat tåg till Malmö. Egentligen ska det gå hela vägen till Köpenhamn men vi fick ett meddelande att sista station är Malmö, så jag måste gå av där och byta plattform. Nu går tåget dessutom i snigelfart. Verkligen kul det här att pendla när man blir supersen till jobbet. Jag hade tänkt träna ikväll men i stället kommer jag få jobba sent. För att inte tala om att det är ännu en kall och grå dag.

 

Kan det bli vår snart?!? Det här med vinter är nog inte min grej.

 

 
0

0 kommentarer

  • Sandra

    Haha, ja när funkar kommunaltrafik egentligen? Hörde jag att det skulle bli upp mot 10 grader i södra Sverige och upp mot 7-8 i Stockholm i slutet på den här veckan. Så kanske är våren på väg trots allt? Tack för en bra blogg och hoppas att du kom fram till jobbet trots allt!

  • Christine&Paris

    Det är inte ofta, haha 😉 Det låter hur bra som helst! Tack själv för din peppande kommentar. Trevlig kväll till dig! Kram Christine

  • Christine&Paris

    Haha, jaså! Ja jag kan ju säga att under mina 30 år som skåning har jag bara varit i Landskrona två gånger, varav den ena var för att jag råkade åka fel med tåget 😉 men jag tyckte det verkade vara en fin stad! Eftersom min pappa köpt lägenhet där kommer jag troligtvis tillbaka dit inom en snar framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.