C'est la vie

Välkommen helgen!

 

 

Igår gjorde jag en så himla god soppa vilken jag även åt till lunch idag tillsammans med en smörgås och en av kanelbullarna jag och Christophe bakade förra veckan. Det är en buljongsoppa med potatis, purjolök och kyckling. Jag ska försöka slänga ihop receptet (jag improviserar mycket när jag lagar mat så det är inte alltid jag kommer ihåg exakt hur jag gjort) till er för jag tyckte verkligen den blev lyckad.

 

Efter två dygn inomhus (om man bortser från mathandling och ett par varv joggande i parken) så måste jag ut och ta lite luft. Välkomna helgen. Så nu ska jag iväg och möta upp Sofia för ett glas på en av våra favoritbarer.

 

Ha en fin kväll fina läsare!

 

 

Ps. Jag vet att ni är en hel del nya läsare som kikar in här nu, som dessutom frågat om vad jag gör i Paris och hur jag hamnade här. I helgen ska jag lägga upp ett inlägg som berättar lite mer om vem jag är och min Paris-historia.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.