My Sweden

Under Progress

 
 
Här får ni några blandade bilder från min kära hemstad, Malmö. Staden jag växt upp i och som jag kallade mitt hem i 25 år. Nu de senaste åren har det varit mitt andra hem, men det kommer alltid vara en del av mitt hjärta. Malmö är en stad som vuxit och förändrats så mycket de senaste 15 åren, så jag ibland har svårt för att minnas hur det såg ut innan. H&M på Triangeln innan de byggde om i slutet på 90-talet, det mysiga caféet ovanpå Din Sko på Södergatan, Centralstationen när den var tre gånger så liten som den är nu, när man tåg svävaren över sundet… Är det någon annan som minns det?
 
 
När jag var tonåring i den staden fanns inte ens hälften av allt som finns där nu. Det är häftigt att ha vuxit upp med den utvecklingen.
 
Bilder:
 
1. Centralen 2. Vacker byggnad på Östra Förstadsgatan vid Caroli City 3. Kanalen vid Rörsjöstaden 4. Stortorget 5. Kanalen vid Södertull 6. Allén mellan Värnhem och St Pauli Kyrka 7. Kalendergatan med Hansagallerian i bakgrunden 8. Södergatan och Gustav Adolfs Torg
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.