C'est la vie

Too much sweetness

 

Snart är det helg igen. Jag ser framemot en god och nyttig frukost på lördag följt av ett pass på gymmet. Det var alldeles för länge sedan jag avsatte tid för det.

 

För två helger sedan bakade jag scones till frukost, som tyvärr inte blev så bra, haha. Bakning är inte min specialitet. När jag lagar mat så går jag aldrig helt efter recept så jag har svårt för att implementera det i min bakning. De var däremot helt klart ätbara och riktigt goda ihop med fikonmarmeladen som jag köpte i Paris. Denna helgen skippar jag sconesen. Jag ska göra smoothies och annat nyttigt för just nu är jag trött på onyttigheter och sötsaker till frukost. Semester i all ära men man har ju en tendens till att ta ut svängarna lite mer än hemma. Ibland blir det liksom för mycket av det goda och jag tror att min mage känner samma sak. 

 

//I’m done with eating sweets for breakfast, and even if I’m tempted to try and make scones again this weekend, I need to get into a more healthy lifestyle. And equally healthy eating habits. This coming weekend I’m aiming for a comeback at the gym (it’s been a while), and to make myself smoothies that my stomach will probably thank me for. You can’t be on a vacation diet all the time, right? 

 

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    På helgerna lyxar jag gärna till det med en lite godare frukost, ibland mer "nyttig" än andra. Väljer dock att hellre fokusera på njutningen snarare än innehållet. I det stora hela gör den där frukosten varken till eller. Scones brukar vara ett inslag. Mest för att jag gillar känslan och smaken av nybakat bröd, men inte alltid tar mig för att gå ut för att köpa något 😉 Hoppas att du har en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.