C'est la vie

Todays Office

 

 

Ibland gillar jag Starbucks. Som att jag först får en gratis kaffe för de stämplar jag sparat ihop under året, sedan får fyra gratisstämplar på det nya kortet och slutligen får en ny gratis kaffe när jag frågar om jag kan få min kalla kaffe lite uppvärmd. Det måste vara julstämningen som gör franmännen lite trevligare. Jag sitter här och dricker min kaffe och jobbar lite. Det är mysigare än att sitta hemma där det är oftast är lätt att bli distraherad av disken (det är ju bara när det finns annat man måste göra som det ens distraherar en) eller TV:n.

 

Vad mysigt förresten att det är Lucia idag. Ikväll ska vi sjunga Lucia-tåg på svenska kyrkan. Mina svärföräldrar ville komma också så det ska bli kul visa dem lite av våra svenska jultraditioner. De är så gulliga och visar alltid intresse för min kultur och Sverige. Jag tycker det är fint.

 

Nu ska jag jobba vidare här en timme till sedan får jag nog åka hem och äta lunch.

 

 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Jag tänker alltid på dig och våra pluggstunder när jag går förbi Starbucks (i Göteborg) eller av någon annan anledning blir påmind om kaffekedjan. Det var tider det! Gillade verkligen att plugga på Starbucks och det faktum att de inte erbjöd gratis wifi gjorde att man blev desto mer effektiv 😉 Mysigt med luciatåg i kväll. Minns även detta från hösten i Paris – det är nog det finaste luciatåg jag någonsin sett. Minns att många i publiken satt och grät. Det är verkligen en mäktig upplevelse för dem som inte är bekanta med traditionen. Lycka till! Kram

  • Christine&Paris

    Tänker på digh med så fort jag går till Starbucks. Fina minnen 😊Ja visst är det vackert med lucia! Även jag blir lite tjock i halsen 😉 Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.