C'est la vie

To new adventures

 

 

Först och främst – tack för era kommentarer på förra inlägget. Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag läste dem. Det betyder så mycket att ni tar er tid att skriva så omtänksamma och uppmuntrande ord till mig. Tänk, ibland känns det som att ni tror mer på mig än vad jag gör. Jag har helt klart de snällaste och smartaste läsarna i bloggvärlden. 

 

Ni kanske undrar vart jag ska flytta? Jag tror att ni redan listat ut det, om ni lagt märke till en detalj i fotot ovanför. Ja precis, jag återvänder till min hemstad. Jag kommer ta tillbaka min lägenhet där vilket jag verkligen ser fram emot. Att åter igen få bo i en riktig lägenhet som jag kan inreda. Mina 36 kvadratmeter i Malmö kommer kännas som ett palats i jämförelse med de 14 kvm jag bor på nu. Jag kan inte påstå att jag kommer sakna det. 

 

Åh, det är mycket jag ser fram emot ska jag tala om för er. Att bo nära havet igen och få känna frisk svensk luft varje dag. Ta igen förlorad tid med familj och vänner. Det är mycket man uppskattar extra mycket efter att ha bott utomlands i några år. Jag får skriva mer om det senare. 

 

 

 
0

0 kommentarer

 • Lena

  Hej Christine, har följt din blogg en längre tid och den har faktiskt gett mig lust att åter åka till Paris, som egentligen inte har hört till mina favoritstäder.Lycka till med allt och jag läser nog gärna även om Malmö i och med att jag själv är finsk 😊.

 • Emelie - Lever drömmen i Paris!

  Tack för ditt fina svar. Ja, än lever jag i kärleksbubblan av Paris, och vem vet var det slutar? Det är spännande att tänka kring och jämföra våra olika situationer – så lika men ändå så olika. Mest likt är väl att vi båda modiga nog att välja det hem vi för tillfället trivs bäst i. "Enfin, bref" är ju fantastiskt! Måste jag börja använda. Har du fler?! PS. Var är den är bron nu igen? Har helt glömt (bild från maj) och skulle gärna återvända… 😊

 • Christine&Paris

  Ja men precis, så är det ju. Jag ska försöka komma på fler, haha! 8:e, ovanför St Augustin. Minns inte gatan men kan vara rue Rocher.

 • Sofia

  Kommer nog bli jättebra ska du se! Minnen och kärlekshistorien som du först hade med Paris kommer alltid att finnas kvar. Och det bästa är att alla beslut går nästan att ändra och det är bara att flytta på sig igen om man inte trivs efter ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.