Shopping

Three’s a charm

 

 

Det blev som sagt lite shopping i lördags. Det här med att jobba i Köpenhamn och bo i Malmö har sina fördelar. Dels får jag mer på kontot med valutakursen och dels betalar jag mindre i skatt än om jag hade bott i Danmark. För att inte tala om skillnaden mellan Paris och Skandinavien vad gäller löner och priser. Så trots att jag får min lön i morgon hade jag pengar kvar på kontot och kunde unna mig lite nya vårplagg. Jag är dessutom riktigt nöjd med mina köp. Kjolen och skjortan är från H&M och kimonon är från Indiska. Skjortan har jag haft på mig idag och den är helt underbar. Tjock kvalitet och en riktigt snygg passform med insydda knappar. 

 

Jag kom hem för en dryg halvtimme sedan och har redan hunnit diska, äta upp halva min bit Comté och skypa med Janneke en stund. Nu ska jag snart ut igen. Mina nyfunna italienska vänner, Chiara och Giorgio, har bjudit hem mig på middag. Jag ser fram emot god italiensk mat och ett glas vin (med betoning på ett). Det ska bli riktigt trevligt!

 

 

1

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.