C'est la vie

Three places in Paris

 

 

Tre bilder. Tre platser i Paris. Alla bilder är tagna igår, men på olika ställen. Den första är från mitt område och avenue de Clichy. Den andra är vid Bourse och den tredje precis vid Courcelles metrostation. 

 

Det var någon som undrade om jag redigerar mina bilder. Jag har inget photoshop eller annat komplext editingprogram på min dator. Jag tycker helt ärligt inte om att ”fuska” med bilder. Det känns oäkta på något sätt att ändra saker i bilden. Däremot använder jag ibland Windows egna fotoredigerare för att förstärka färger på glåmiga bilder, ta bort grumlighet, leka med kontraster eller ljusa upp foton. Detta beror helt på vad för funktion jag använder på kameran. Ibland behövs det inte alls då jag faktiskt tycker att min lilla digitalkamera från Canon Powershot s110 gör jobbet ganska bra själv. 

 

Jag har inte alls varit produktiv idag, men nu ska jag gå ut en sväng och handla. Jag hoppas bara det finns någon matbutik öppen. Det är ju som sagt férié i Paris idag, alltså en röd dag, och då tenderar det mesta att vara stängt.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.