C'est la vie

This is the point of no return

Ibland undrar jag hur jag orkar. Vissa dagar frågar jag mig hur jag orkat såhär länge till och med. Hjärtat gör ont och kroppen värker av längtan. Frustration att inte kunna vara där för varandra. Att inte kunna krama om varandra när någon behöver stöd. En kamp att klara sig genom det. Oroliga tankar dyker upp och bröstet fylls av ett obehagligt tryck.
Tänk så slutar han älska mig? Tänk så slutar jag älska honom?

Sen minns jag hur stark vår kärlek är. En kärlek som får mig att skratta av lycka och en kärlek som får mig att gråta av saknad. Mitt hjärta säger att jag aldrig kommer sluta älska. För han är den finaste mannen jag vet. Han älskar mig för den jag är. Även fast jag inte är perfekt. Och jag älskar honom just för att han inte är perfekt.
Och han är bara min. Vi kommer klara det här. Det vet jag.


0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Det som inte dödar det härdar, om man skall använda en väl beprövad klyscha.
  Jag skall inte påstå att jag vet hur det känns att vara ifrån varandra på så vis som ni är, men jag kan föreställa mig och ni är verkligen otroligt starka båda två!
  Stor kram

 • tess

  Förstår dig. Ni e sjukt starka. Jag bor ju i Uppsala nu o träffar min Marcus när jag åker hem till Sthlm. Det blir ca 2 ggr i mån. Känns jättejobbigt vissa dagar men sen påminner jag mig om att det finns andra som har det värre och att jag egentligen har det väldigt bra, men det räcker inte alltid. kärlek e svårt men helt underbart.

 • Anna

  Åh, det kommer gå. Att fundera och oroa sig innebär ju också att du bryr dig väldigt mycket, non? Men jag vet precis hur det känns att försöka skapa ett liv tillsammans över ett avstånd istället för på plats, men knske får det en också att inse hur mycket det man har faktiskt är värt? Jag hoppas verkligen det kommer gå bra för er, ni är så fina tillsammans! 😊 Kram

 • Simone

  Jag känner verkligen igen mig i det du skriver. För egen del så befinner är min stora kärlek spanjor och själv bor jag hemma i Sverige. Men det går om man verkligen vill 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.