C'est la vie

They would never make it


Jardin des Tuileries, november 2010.

Tiden går så himla snabbt. På ett sätt tycker jag att det är bra eftersom jag har flera roliga saker att se fram emot den närmsta tiden, men på att annat sätt känns det jobbigt. Hur ska jag hinna allt jag behöver hinna med?! En sak är säker, nu är hösten här för att stanna. 5 månader till våren. Det känns ju upplyftande.

Jag pratade med Christophe igår. Han satt med sin varma höstjacka på sig. ”Är det kallt i Paris nu?”, frågade jag. ”Ja, jättekallt”. 17 grader var det tydligen… Ja ni ser, vad var det jag skrev!? Stackars fransmän, hur skulle de klara en vinter i Arvidsjaur? Fast hur skulle jag klara en vinter i Arvidsjaur? Brr!

Vi hörs senare, nu ska jag till en föreläsning. Måndag. Trött.
*gäsp*

0

0 kommentarer

  • Maria

    Idag såg jag ett stackars barn som var klätt i täckjacka, mössa och vantar. Det är 16 grader ute nu. Visst, det är kallt tidigt på morgonen (9 grader typ) men man fattar väl att det inte kommer vara så resten av dagen…

  • Sandra

    Jag var i Paris just denna tid förra hösten som en del av bröllopsresan. Det var 20 grader och parkerna vackert rödglödande. Helt fantastiskt.

  • Carolina

    Det där känner jag igen! Jag har sagt till min kille att han inte får ta på sig sin stoooora dunjacka förrän november här i Stockholm, men stackarn fryser redan nu. Bara två veckor kvar! När jag var i La Baule i januari var det typ 15 grader och jag gick i vårjacka – alla fransmän gick i vinterjackor. Kulturchock ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.