Movies & TV

The Very Last One

 

 

Jag såg precis sista avsnittet av One Tree Hill (orkade aldrig göra det igår) och började så klart gråta. Jag gråter alltid när en favoritserie avslutas. Det var samma sak med sista avsnittet av Desperate Housewives, Vänner, O.C, Gossip Girl, Beverly Hills och Sex & the city. Jag har liksom tittat på den här serien i 9 år, sedan jag var 19 år. Det är ju helt galet! Det känns som en del av mitt liv avslutas. Konstigt det där. Alltså den är ju ganska töntig ibland, med allt det där ”I love you, I love you too, and I love YOU, and I love you TOO….”, och Brooke som alltid gråter men det kommer inga tårar och att allting går så snabbt hela tiden. Väldigt mycket bla bla bla. Samtidigt är det charmen med den serien.

 

Om två timmar kommer en kompis förbi på lunch så jag ska gå ut och handla lite nu. Det får bli lax i ugnen med ratatouille. Enkelt men gott.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.