Okategoriserade

The truth about me

 
 
Jag blev utmanad av Annelie för ett tag sedan att lista 8 sanningar om mig själv. Det var lite svårt faktiskt. Vissa sanningar vill man ju inte dela med sig av och andra är ganska tråkiga. But here it goes!
 
Jag har jättesvårt för att komma ihåg ansikten.
 
När jag var 15-16 år rökte jag under 6 månader. Sist jag tog ett bloss (okej några stycken) var på nyårsafton 2009. Hatar cigaretter nu!
 
Jag gick om 1:a ring eftersom jag struntade i skolan och fick för dåliga betyg.
 
Jag har komplex för min handstil och hatar att skriva födelsedagskort/vykort etc.
 
Jag är hemligt fascinerad av rymden, dinosaurier och naturkatastrofer. Kan läsa i timmar om det i böcker, tidningar och på wikipedia.
 
Jag är allätare vad gäller musik, men klarar verkligen inte av heavy metal, dansbandsmusik (förutom Melodifestivalklassiker från 90-talet, haha) och elektro/techno/house-musik.
 
Jag är ganska lat med vissa saker. Hatar t ex att göra frukost.
 
När jag var 4 år blev jag väldigt kräsen och åt knappt någonting. Levde på pannkakor, fiskpinnar, köttfärsås (utan lök, kan fortfarande inte äta lök dock) och spagetti, kakor och bakad potatis med fläskfilé. Den enda grönsaken jag gillade var morot och jag åt bara frukt om det var uppskuret, haha. Jag var som ett benrangel tills jag kom upp i gymnasiet.
 
Jag utmanar alla bloggare som läser det här inlägget och som inte gjort det.
Och skriv en kommentar om det så jag kan kika in och läsa er smaskiga sanningar sen!
 
 
0

0 kommentarer

  • Ida B

    Gjorde en sån lista men har lösen på min blogg så tänkte lägga upp den här så du kan se den ändå 😉 8 sanningar om mig: 1. Jag har inte fattat att folk faktiskt sjunger i duschen, trodde bara det var nått man sa typ. Har aldrig gjort det själv, men ibland pratar jag med mig själv. 2. Jag tycker det är mer spännande och roligare att kolla snygga kläder på internet och längta efter att få köpa dom och sen faktiskt köpa dom än att sen ha dom. När jag väl har dom är det rätt tråkigt och jag bryr mig inte så ofta om att sätta ihop speciella outfits. Weird, I know. 3. Jag är väldigt lugn på så sätt att jag sällan blir nervös eller orolig och tänker oftast "Äsch, det löser sig." 4. Har typ som mål det här året att försöka bli lite bättre på att vara seriös på kort. Är ju så jäkla obekväm i det annars och gör bara fula grimaser. 5. På ett sätt vill jag stanna tiden och för alltid bo granne med mina bästisar, bo hemma hos mamma, att man har alla vänner här på samma ställe, vet vad dom gör och kan träffa dom och att vi inte behöver skiljas åt, samtidigt som jag blir stressad av att veta att jag ska vara kvar här i samma stad minst 3 årtill, vill ju vara en av alla dom som åker på långresor och upptäcker världen, åker som au pairer, utbytesstudenter eller bara drar och pluggar ett språk i ett annat land. VILL JU ÅKA ÖVERALLT MEN KOMMER ALDRIG HINNA ELLER HA RÅD MED DET. 6. Jag följer 31 bloggar dagligen (älska feeds och bloglovin!) och kollar in några fler lite då och då. Dock inte en enda modeblogg, men flera mammabloggar. 7. Jag skulle kunna leva på apelsiner, choklad, minitomater och mjölk. Så sinnessjukt gott!! 8. Får panik av såna här skor. Usch, hatar dom. ( http://metrobloggen.se/metrobloggen/media/19007/shoesdmx.jpg )

  • Ellinor

    Tack för påminnelsen – har denna utmaning liggande hos mig sedan lång tid tillbaka. Dags att rannsaka sig själv kanske 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.