Okategoriserade

The Swedish Style

Inte för att jag är något stort fan av det svenska designermärket Acne (helt ärligt tycker jag att det är lite överskattat, och framförallt dyrt), men när jag fick se att de har det svenska it-märket på display inne på Printemps just nu, så blev jag faktiskt lite ”starstruck”. Eller patriotisk kanske man ska kalla det. Det finns även en Acne-butik i Paris, då och då ser jag deras rosa påsar på stan som någon trendig fashionista håller hårt i. Lite stolt blir jag då. Det är ju MITT land det kommer från. Sen måste jag erkänna att kläderna är väldigt välgjorda med oklanderlig kvalitet. Fast så blir jag lätt lite anti alla hypade trend-grejer, som t ex iPhone och laktosintolerans.

Gillar ni Acne?

0

0 kommentarer

  • Cat

    Min sambo är också anti laktosintolerans. Han jobbar på Arla och kommer hem därifrån och suckar över allt laktosfritt de skickar ut, till mitt stora nöje 😊

  • Sofie

    Jag äger tyvärr inget av Acne. Jag tycker de är lite väl dyra, sen passar aldrig deras kläder mig… Dock håller jag med om att de ofta är väldigt fina och välgjorda 😊

  • Penny

    En hypad trendgrej att vara laktosintolerant?! Det har gått mig helt förbi att folk låtsas vara laktosintoleranta fast de inte är det. Varför låtsas man en sådan sak?! Har man så kasst självförtroende så man måste hoppa på alla "hypade trendgrejer"?! Snarare kanske det har blivit vanligare för att vi lever stressigare liv än tidigare. Jag blev det efter flera magkatarrer plus ett magsår, men jag skulle fanimej vilja vara fri från det! Jag har alltid gillat mejeriprodukter, har alltid druckit mycket mjölk & ätit mycket fil & yoghurt & detta är jäkligt dyrt som laktosfritt, så jag tror knappast någon skulle vara det på låtsas för att det är en "hypad trendgrej". Dessutom är det en jävligt opraktisk åkomma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.