Paris

The real Paris

Mamma har inte varit i Paris på åtta år så ni kan ju tänka er chocken när hon insåg att det kostar mer än 5 euro att äta lunch på ett brasseri, att småbutikerna mellan Anvers och Barbès inte är stället för att köpa billiga designerkläder, och att man faktiskt måste smöra för servitriserna i stället för tvärtom. Things have changed.

Men jag och Janis tog med henne på en eftermiddag i Montmartres trappor, vilka lyckligtvis är sig lika år efter år. Det var satans kallt idag måste jag säga men det blev trots allt en väldigt trevlig eftermiddag. Jag var så trött när jag satt på metron hem så jag glömde gå av på min station. Tur att vi inte hamnade i St Denis i alla fall…

Jag sitter och skriver på mitt arbete så fingrarna blöder (kanske en lätt överdrivelse) men tänkte ta en middagspaus nu. Kanske belönar jag mig med ett avsnitt Gossip Girl sen. Men första ska jag skriva MINST två sidor till. 

0

0 kommentarer

  • Isabel

    Härliga Bilder. Får mig att saknar utlandet och tänka att jag varit tillbaka i Sverige alldeles för länge.

    detta är väldens klyscha och svårt att ta till sig när man själv är i situationen, men, NJUUUUUUT..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.