C'est la vie

@ The Park

Eftermiddagen tillbringades i Parc Monceau. Vi var inte ensamma direkt, det var smockfullt med folk. Både jag och C fick lite färg. Som snacks hade vi kanelbullar och svenskt lösgodis. Efter det åkte jag hem och drog direkt till laveriet. Vi har ju som sagt tvättmaskin men jag tycker bättre om att torktumla handdukar och lakan än att hänga upp dem på våra ynka 37 kvm. Efter middagen tittade vi på en rolig fransk film och nu medans C är och tittar på någon match med en killkompis har jag skypat med syrran en lång stund.

Jag tänkte titta på ett avsnitt Desperate Housewives först men nu är klockan så mycket så jag tror jag lägger mig och läser tills C kommer hem. Jag fick låna den här boken av Linda. Just en sådan bok jag behöver läsa nu. Enkel, lite rolig och distraherande.

Bonne nuit!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.