C'est la vie

The Experts

 

 

Jag har tagit in experthjälp (tack mina hjärtan!) för att bestämma vilket som ska bli mitt nya bloggnamn. Det är inte lätt att välja ska ni veta. Det ger både handsvett och fotsvett. Okej, det där senare kanske var too much information? Hur som helst har jag engagerat de av mina vänner som känner till bloggen (finns det fler vänner som läser kanske?) i en Facebook-tråd där de får rösta på det bästa bidraget. Det är nästan lika kul att läsa som era bidrag, och det som är ännu roligare är att de flesta har samma favoriter som jag har. Äpplet faller inte långt från trädet, eller vad man nu skulle säga.

 

Nu ska jag se lite på en serie och fylla på min växande bullmage med ännu mer kaka (har redan ätit tårta på jobbet idag, och igår). Det blir som en drog för mig när jag väl blir inne i en serie och nu har jag börjar kolla på Grey’s Anatomy igen. När McDreamy dog blev jag så deppig så jag inte ville se mer. Men tiden läker alla sår och jag har insett att TV-serier går vidare även när karaktärer dör. Som resultat är jag nu helt inne i det och har precis sett avsnitt 12 på säsong nio. I morgon har jag ett möte tidigt (och möten börjar ju i tid här, till skillnad från i Frankrike) så jag måste ta ett tidigare tåg till jobbet, så jag ska försöka hålla mig till ett avsnitt för att inte vara en zombie i morgon. 

 

Tjingeling!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.