C'est la vie

The Crib


Ett bra kök är viktigt för en matlagningsintresserad som jag. OCH det finns både tvättmaskin och diskmaskin!

En liten sneekpeek på hur lägenheten ser ut. Vi hittade en tvåa (som är lika stor som min etta i Malmö och som kostar mer än dubbelt så mycket i hyra…) i 17:e. Den ligger i Paris ”up and coming”-områden och jag jobbade även där när jag bodde i Paris 2009-2010. Så området är lite mitt område. Det finns allt i närheten och det är väldigt levande samtidigt som vi bor på en lugn gata. Dessutom ligger min favoritpark, Square des Batignolles bara ett stenkast bort.

Stenarna på bardisken är en tapet. Har ni sett något fulare i inredningsväg? Jag vet faktiskt inte om jag har det. Vi planerar att täcka över den snarast möjligt, utan att skada det(eftersom vi hyr i andra hand). Tips på det kanske? Tyg?

0

0 kommentarer

 • Jenny

  Den såg riktigt fräsh ut för att vara Parran, det lilla man ser! Jag tycker att ni ska embraca fulheten i väggen. Fulsnygg, liksom. 😊

 • Robin

  Min spontana tanke är att sätta upp ett vitt tygskynke och sen typ luta tavlor emot den eller så. Eller en sån där plexiskiva som vissa har bakom diskbänken? Fast rätt dyrt kanske.

 • Karin

  Haha det var en annorlunda inredningsdetalj det där med stenarna! Men hur som helt så ser det väldigt fräscht ut så det där kan ni nog få till det bra! 😊

 • isabelle

  Jenny har rätt… men om du stör dig skulle jag som student ha satt en julgransslinga och som 30-âring med andrahandskontrakt 2 pyttekrokar (nerât frân bardisken?) som man spänner en vajer mellan och trä pâ en gardin… hoppas ni kommer att trivas… vad roligt att shoppa och inreda er fôrsta lya… och om ni ska bo ett tag kan ni kanske ônska stora grejer i inflyttningspresent eller till fôdelsedagen eller sâ… vâra fôrâldrar var gulligt generôsa… hans kanske har saker de inte använder i nâgon källare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.