C'est la vie

The botten got nådd


I need coffee today!

Det blev en trevlig kväll igår hos Madde och Johan. Jag blev bortskämd med både mat och vin och vi satt och snackade mest hela kvällen.

Jag åkte sen hem tidigt för att få en god natts sömn men den sömnen stördes helt plötsligt klockan tio över tre av att någon satte på Timbuktu ”The botten is nådd”(kan ha varit ”Det löser sig” med, jag var lite groggy och förbannad i den stunden) på spränga-högtalen-volym. Går ut i trappan för att se vad det är för en idiot som har för avsikt att väcka hela huset och inser att det kommer från min systers lägenhet(vi bor i samma trapphus men på olika våningar) där de har efterfest. Hon fattade nog ganska snabbt hur arg jag var. Förbannad är ett milt ord för vad jag kände mig efter en timme då jag ännu inte lyckats somna om igen. Efter att ha blivit väckt av borrmaskiner i lägenheten och utanför fönstret tidigt hela veckan behövde jag sova bra. Nog för att hon är 7 år yngre men där kan man snacka om att the botten was nådd. Jag tror nästan hon såg lite rädd ut innan i morse när jag knackade på. Med all rätt!

Hmm, frågan är vad för hämnd jag ska ta till nu. Död råtta i brevinkastet? Skvallra till pappa så hon inte får några julklappar? Ställa mig med en megafon utanför hennes dörr på morgonen nästa gång hon varit ute och festat? Byta ut hennes shampoo mot Karlssons klister?

Jag ska fundera på det idag. Men nu måste jag göra mig i ordning. Det blir fika med Sandra idag. Trevligt!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.