C'est la vie

The American Diner

 

 

Det har varit en lång men trevlig dag. Jag startade dagen med att i panik göra mig klar på typ 10 minuter. Min chef skulle hämta mig kvart i sju, men hade skickat ett meddelande 05.45 att han skulle vara hos mig om en halvtimme, vilket jag inte hade hört eftersom jag hade mobilen på ljudlöst. Detta såg jag 06.05. Jag har nog aldrig sminkat mig och klätt på mig så snabbt, haha. Som tur var gjorde det inget att jag var lite sen. Det var dessutom en riktigt fin morgon med fantastiskt väder. En kaffepaus, några intressanta diskussioner och två timmar senare så kom vi fram till Karlshamn.

 

En förmiddag full med möten, brainstorming och strategiplaner följdes av en lunchpaus på Bromöllas (tydligen?) erkända american diner för varsin burgare. ”Christine, du ska få dig en riktig Grease-upplevelse”, sa han för han hade redan ätit där en gång tidigare. Han överdrev inte. Vi snackar fullt fräs på USA-temat. En Elvis-docka på scenen, en Harley i taket, riktiga diner-soffor och countrymusik i högtalarna. Det var som att stiga in i en amerikansk film från 1995 med John Cusak i huvudrollen. Hamburgarna var däremot riktigt goda. 

Vi kom tillbaka till Malmö vid halv fyra och sedan har jag jobbat lite och gjort ett par ärenden.

 

Nu ska jag roa mig med att vika tvätt och se på Orange Is The New Black.

 

 

Translation:

Stressfull morning followed by four hours in a car and half a day with meetings on the southeast coast of Sweden. But all and all a really good day. Plus that we had lunch at an American diner in a small town on the way home. That interior was amazing, haha. The burgers were surprisingly good as well. 

Now: laundry folding and checking out season 3 of Orange Is The New Black

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.