C'est la vie

Teaterapan

 

 

Jag gjorde egen müsli igår. Den blev inte jättebra för med vattnet blev havregrynen lite ”grötiga”, men det stelnade ju sen. Jag tror att jag borde ha använt en större plåt för att sprida ut dem mer, men nu vet jag till nästa gång. 

 

Min vecka har börjat bra. Lite frilansjobb, lite träning, fika med vänner och så började jag igår en teaterkurs. Det är lite av en utmaning då jag inte spelat teater på nästan 10 år, men det var riktigt kul att ta upp det igen. Det sitter i från gymnasiet och när vi gjorde impovisationsövingar blev jag så himla inspirerad. Jag kan inte förstå hur jag kunde gå så länge utan att spela teater. Det är ju så kul! Vi ska till och med sätta upp en pjäs i december så hela hösten blir det rep och manusplugg. Riktigt spännande. 

 

Ikväll kommer min bror med familj på middag så jag måste iväg några ärenden. Jag måste bland annat köpa en ugnsform. Hur kan jag ha gått från att ha tre ugnsformar till att inte ha en enda? Det är alltid samma sak när man flyttar. Det är massor som försvunnit. Jaja, vad som försvinner i snö kommer upp i tö, får man väl hoppas.

 

0

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    åh, hemmagjord müsli är något eget, alltså. Det har jag här i Paris också – medtaget från Sverige. Med massa pumpafrön, hasselnötter, gryn, bovete och kryddor. Känns nästan som en fräsch frukost med lite yoghurt 😉

  • Karin

    Vad modigt av dig! Jag höll också mycket på med teater när jag var yngre men tyvärr har det självförtroendet jag hade då försvunnit med vinden. Tanken av att ställa mig på en scen nu gör mig vettskrämd. Märkligt hur man kan förändras genom åren! Tror ändå det är självutvecklande på något sätt, och att man liksom hittar tillbaka till de där delarna av sig själv som man kanske glömt bort. Vore kul att få höra hur det går!

  • Christine&Paris

    Ja jag sak rapportera, haha 😉 Och jag har inte stått på en scen på 10 år så kommer nog vara vettskrämd när det väl gäller men jag får ta det då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.