C'est la vie

Team-building Day

 

 

Ibland behöver man bara lite omtanke för att det ska kännas bättre. Jag har tur som får det från alla håll och kanter, inte bara från nära vänner och familjemedlemmar utan även från mina fina kollegor. De är så himla roliga så jag liksom har svårt för att inte skratta. De, och jobbet i sig, gör det värt att pendla en timme till jobbet varje morgon. Nu längtar jag bara tills jag får en praktikant så att jag slipper drunkna i arbete och har tid att ta tag i jobbhögen som jag hela tiden tvingas bortprioritera. Nästa vecka börjar intervjuerna. 

 

I måndags hade vi team-building dag för oss i marketing. Vi gjorde ett test där man skulle se om man var en introvert eller extrovert person, om man agerar efter fakta eller intuition, om man föredrar en organisera eller spontan livsstil etc. Riktigt intressant. Dessutom skulle man säga positiva saker till varandra och sådant man värdesätter hos den andra. Mina kollegor sa saker som jag knappt ens visste att de värdesätter hos mig. Jag blev alldeles rörd av deras söta ord. Själv är jag jättedålig på att komma på sådant på beställning. Då blir jag blank och jättestressad. Jag säger det hellre spontant när jag tänker det. Hursomhelst en väldigt bra dag och jag tycker faktiskt att alla företag borde ordna sådant här. Man lär både känna sig själv och sina kollegor bättre, och så ökar det sammanhållningen. 

 

Nog om jobb. Jag fick lön idag, och nu är jag på väg till min favoritbutik. Wiho! 

 

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.