C'est la vie

Swimming in the Seine

 

 

Bilderna är från Piscine Joséphine Baker, simbassängen jag glömde min plånbok på i onsdags. Det är en anläggning nere i Paris 13:e arrondissement, som praktiskt taget ligger på floden Seine. När jag var där i torsdags morse för att hämta min plånbok såg det så himla härligt ut (se sista bilden) med morgonsolen som lyste in. Det är synd att de ska stänga i två månader för jag hade gärna åkt dit någon morgon innan jobbet och simmat några längder. Det måste vara en härlig start på dagen!

 

Nu har jag packat klart för i morgon. Det är bara en natt vi ska vara borta men med allt bröllopsfix är det lite knepigare att ordna med allt. Vi åker tidigt så allt måste verkligen vara klart. Jag orkar inte stressa en lördagsmorgon kl 7. Det är nog att jag måste ställa väckarklockan en ledig dag…

 

Nej, dags för lite skönhetssömn!

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.