C'est la vie

Swedish Friday Night

 

 

Igår hade jag en så himla mysig och trevlig kväll med mina favoritsvenskor. Vi hade en klädbytarkväll som vi kombinerade med vin och middag. Natalie hade dessutom fina presenter till oss. En massa smink hon fått genom jobbet. Nu är jag fem nagellack rikare!

 

Jag vet inte hur det är med er andra som bor utomlands, men jag uppskattar verkligen en kväll som denna. Då man får prata svenska, nicka instämmande åt diskussioner om ”France vs Suède” och göra sådant som vi delar samma intresse för. Just för att vi sitter i samma båt och kommer från samma kultur. Jag är så glad för alla mina vänner, var de än kommer från, men jag är särskilt glad över de här två för de är två guldklimpar.

 

Nu ska jag skynda mig. Min fransman sitter och väntar på mig på cafét därnere. Han har lovat att följa med mig och shoppa idag. Jag måste hitta en klänning eftersom vi ska på bröllop om en vecka. 

 

 

0

0 kommentarer

  • Sara

    Hur hittade du dina svenska vänner i Paris? Jag vet vad du menar med att man får en slags speciell connection med andra som också kommer utifrån. Jag har några vänner från resten av Europa, men har faktiskt aldrig träffat någon från Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.