Things I like

Sweden’s got talent

 

 

Via en kommentar på min blogg klickade jag mig vidare till den här bloggen, där jag i sin tur stötte på den här videon. Två talangfulla tjejer som skrivit en egen låt som de spelat in och lagt ut på youtube. Jag kom på mig själv att gå och nynna på den medan jag hängde upp min tvätt nyss och kände då att, ”vad fan, de här två har någonting speciellt, jag måste dela med mig”. Det är lite sådär härlig country-stuk med blueskänsla på den. I like it! Ni kommer gå långt, I’m telling ya!

 

Jag tar min sista avkopplande semestervecka på största allvar och har inte gjort mycket mer än läst bloggar och slappat i sängen hittills idag. Nu ska jag däremot byta pyjamasen mot riktiga kläder och äta lite lunch. Sedan ska jag gå ut en sväng. Lite frisk (allt är relativt) luft kan ju vara en bra idé trots allt.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.