My Sweden

Sverige: Part Two

 

  

Här kommer del två av bilderna från Sverige. Bättre sent än aldrig eller? Här är jag med en av mina favoritprylar. Min fina cykel! Jag saknar att cykla men Paris är ingen cykelvänlig stad, enligt min åsikt. Så jag ser i stället fram emot mina cykelturer inför Malmöbesöken. Jag längtar redan till jag ska dit i augusti igen!

 

 

 

På söndagen efter fikan med min kompis mötte jag syrran vid Centralen.

 

Vi skulle ta tåget österut.

 

Rättare sagt till Kivik!

 

Där var det lika vackert som alltid.

Pappa och Ewa bjöd på god middag ute. 

 

Pappa.

 

Nästa morgon var jag tvungen att åka tillbaka till Malmö redan på morgonen. Det här är sista bilden jag tog med kameran under min Sverigevistelse. Måndagen var så stressig så jag inte ens tänkte på att fota.

 

Nej 2,5 dagar är för lite för att kunna njuta. Aldrig mer säger jag bara.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.