C'est la vie

Svensk sommar i Paris


Förra våren blev det mycket parkhäng runt lunchtid. Mest med den söta norskan som nu flytt norrut. Det er ikke koseligt alls. Ina, jag saknar att hänga med dig!

Idag kom våren till Paris aka svensk sommar. På allvar, var det ca 22 grader här idag. Jag ställde frivilligt upp på att städa takterassen på jobbet efter lunchen och fick mig en liten (med betoning på liten) solbränna eftersom jag fick ta mig den tjocka tröjan för att inte svettas ihjäl. Jag gick hem efter jobbet med jackan på armen. Då mår man bra.

Ikväll blev det lasagne till middag, vilket blivit lite av min rätt. Ni vet, den rätten som alltid blir bra. Sen såg vi film, med Matt Damånn, som fransmännen tydligen säger. The Adjustment Bureau heter den, vilken var helt okej. Emily Blunt gör en av rollerna och jg tycker hon är bra i allt hon gör. Detta var inget undantag.

Nej om man skulle sova? Ja det får bli så.

God Natt!

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Underbart! Hoppas att vårvärmen snart kommer tillbaka hit också.
    Längtar verkligen så otroligt mycket till Paris, varje gång jag kikar in här (typ varje dag)
    Kram

  • Malin

    Visst ar det mysigt nar solen borjar varma igen, lite pa riktigt sadar sa att man faktiskt kan njuta av att vara utomhus. 😉 Det var roligt att lasa din FAQ i det tidigare inlagget ocksa, alltid intressant! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.