C'est la vie

Sushi and a best friend

 

 

Jag köpte sushi på vägen hem igår. Det fick faktiskt min deppiga dag att kännas bättre. Det och att prata med Stina på vägen hem. Som föreslog att vi skulle träna tillsammans i kväll och sedan skulle hon bjuda på tortillas. Min älskade bästa vän Stina. Jag vet inte vad jag skulle göra utan denna knäppa, smarta och underbara människa. Hon finns där för mig i vått och torrt, mina värsta och bästa dagar. Alltid ärlig och med ett enastående tålamod för det mesta. Dessutom med världens största miljömedvetna hjärta och härligaste skratt. När jag är glad blir hon glad för min skull och när jag är ledsen vet hon alltid precis vad hon ska säga för att jag ska må bättre. Jag är så glad att vi blev vänner den där dagen för åtta år sedan vid brödhyllan på Lidl. Jag skulle gå genom eld och vatten för henne. Det känns som att jag måste det med tanke på alla gånger hon lyssnat på mina neurotiska utläggningar om diverse kärleksproblem.

 

Precis som de flesta av mina fina vänner gör. Haha! I’m a lucky girl.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.