In the kitchen

Summer Salad

 

 

Nu när det är varmt och man inte direkt känner för att äta varma rätter, är sallader ett bra alternativ. Jag tänkte tipsa om en sallad jag brukar göra då och då.

 

I den har jag:

 

Bulgur

Tomater

Avokado

Tonfisk

Mozzarella eller fetaost

Isbergssallad

 

Jag kokar bulgurn i salt, grönsaksbuljong och olivolja, då får den mer smak. Toppa med lite örtsalt och balsamvinäger, se är det klart. Självklart kan man ha i lite vad man vill, men jag tycker denna blandningen är precis lagom. Jag brukar göra en stor portion och sedan tar jag med resterna till lunch. Det funkar ju dessutom att ha med på picknicken! 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.