Vardagslyx

Stulna kakor

 

 

Man fick choklad vid check in igår och obegränsat med kaffe, te, frukt och kakor 24/7. Hur trevligt är inte det? Alla hotell borde ha sådan service! Jag snodde med lite biscotti och frukt för hemresan idag. Nu sitter jag nämligen på tåget till Malmö och är riktigt glad att det är fredag i morgon. Jag har inte så stora helgplaner mer än middag med Madde i morgon, vilket jag ser framemot en massa för vi har inte träffats på en halv evighet. Träna ska jag också göra, för det har det inte blivit mycket av denna veckan. 

 

Jag ska knapra på mina stulna kakor och läsa genom lite CV:n nu tänkte jag. Vi körde precis från Hässleholm så jag är hemma om en knapp timme.

 

Kvällens planer? Däcka i sängen framför några avsnitt av Vänner. Underbart. 

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.